PHOTOGRAPHY-VIDEOGRAPHY

PHOTOGRAPHY-VIDEOGRAPHY

Γιατί να εμπιστευτείτε την Elev8 Hub για υπηρεσίες Photo/Video;

Στην εποχή της εικόνας, οι υψηλής ποιότητας φωτογραφίες παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην προβολή της επιχείρησής σας. Είτε χρησιμοποιηθούν στα social media είτε στο site σας, οι φωτογραφίες οφείλουν να τηρούν υψηλά standards για μία όσο το δυνατόν επαγγελματική παρουσία στο κοινό σας

Στην Elev8 Hub, παράγουμε πρωτότυπο οπτικοακουστικό υλικό που κάνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, ιδιαίτερα δελεαστικά.

Το Expert Team της Elev8 Hub από Photographers, Videographers, Montage Specialists, και Art Directors, δουλεύουν για να επιτύχουν το αρτιότερο και αποδοτικότερο τελικό αποτέλεσμα. 

  • Διενέργεια φωτογραφήσεων και βιντεοληψιών στο χώρο της επιχείρησής σας

On-site λήψη θεματικών φωτογραφιών και βίντεο που απεικονίζουν το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών της κάθε επιχείρησης, και χρησιμοποιούνται στα Social Media, αλλά και σε προωθητικά μέσα, τόσο φυσικά, όσο και Digital.

  • Πανοραμικές λήψεις με χρήση Drone

Καταγραφή των εξωτερικών χώρων των επιχειρήσεων μέσω επαγγελματικού χειρισμού των νεότερων μοντέλων Phantom Drones, και δημιουργία εντυπωσιακών Video, Video Stills, και φωτογραφιών, που ενσωματώνονται στις κατά καιρούς προωθητικές ενέργειες της εκάστοτε επιχείρησης.

  • Καλλιτεχνική διεύθυνση σκηνικών

Δημιουργία καλαίσθητων συνθέσεων, οι οποίες επικεντρώνονται στην επίτευξη ενός, κατά το δυνατό, φυσικού αποτελέσματος, που παράλληλα, αναδεικνύει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ποιότητα των απεικονιζόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

  • Πλήρης επεξεργασία και αισθητική επιμέλεια φωτογραφιών και βίντεο

Τελική επεξεργασία και αξιολόγηση του παραγόμενου υλικού, με σκοπό την επιλογή εξαιρετικών λήψεων και στιγμιοτύπων τα οποία και θα συνθέτουν ένα συνεκτικό και άρτια αισθητικό αποτέλεσμα, ανάλογο του κύρους του Brand σας.