ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα απεριόριστης προβολής μέσω Facebook Ads και Google AdWords. Αναδεικνύουμε την ιστοσελίδας σας, μέσω των ισχυρότερων μέσων Digital Advertising στον κόσμο.

Προώθηση Ιστοσελίδων στη Elev8 Hub

  • Δημιουργία και πλήρης διαχείριση Campaigns
    Κατάρτιση εξειδικευμένων Campaigns σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες Social Media, για την αποτελεσματική προβολή της ιστοσελίδας σας σε εκατομμύρια χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανά την Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο.
  • Budget προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας
    Προσαρμογή των επιμέρους παραμέτρων των εξατομικευμένων Campaigns σας με σκοπό τη μέγιστη αξιοποίηση του διατιθέμενου Budget σας, και την επίτευξη του συνόλου των στόχων, που έχουν τεθεί, για την εκάστοτε καμπάνια.
  • Εξασφάλιση Low CPC (Cost Per Click)
    Κατοχύρωση ιδιαίτερα χαμηλών τιμών ανά Click, που επιτρέπει την προσέλκυση μεγάλου αριθμού Clicks στον εκάστοτε διαφημιζόμενο σύνδεσμο, με απειροελάχιστη δαπάνη ανά επισκέπτη, αναλογικά με τον όγκο των συνολικών Hits στη σελίδα σας. 
  • Ανεπανάληπτη απόδοση διαφημιστικών ενεργειών 

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο μας καθιστά ικανούς να εδραιώσουμε την κάθε ιστοσελίδα ως έναν από τους δημοφιλέστερους Online προορισμούς στον τομέα της, μέσω έξυπνων, και προηγμένων, τεχνικών διαφήμισης της Digital εποχής.