Δήμητρα Λεμούσια

Γειά σας, Είμαι η Δήμητρα Λεμούσια

Ονομάζομαι Δήμητρα Λεμούσια και οι μεγάλες μου αγάπες είναι ο κόσμος των επιχειρήσεων, το διαδίκτυο & η επικοινωνία με τους ανθρώπους! Το Marketing είναι ο κλάδος που μου χαρίζει τη δυνατότητα να τα συνδυάσω ΟΛΑ !
Είμαι υπεύθυνη Marketing & Δημοσίων Σχέσεων σε αρκετές μικρό – μεσαίες επιχειρήσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην digital παρουσία τους μέσω website και e-shops, στα social media και σε εναλλακτικούς τρόπους διαφήμισης. Επιπροσθέτως ασχολούμαι με την εκπαίδευση προσωπικού και σε στελέχη επιχειρήσεων αναφορικά με τις πωλήσεις και τη σωστή επαγγελματική τους παρουσία στο διαδίκτυο.

Email Address
Phone Number

+30 6989656110

Short Biography​

Στον ελεύθερο μου χρόνο μου, μου αρέσει να αρθρογραφώ , για αυτό αν ψάξετε για εμένα θα βρείτε άρθρα μου στο POLITICO καθώς και διάφορα άλλα σε ενημερωτικές ιστοσελίδες , όπως το Planetwebradio.gr και στο Insurance Insiders Club στην Κύπρο .
Μπορείτε να ακούσετε και την ραδιοφωνική εβδομαδιαία στήλη μου «Business Marketing Secrets» στον Planetwebradio.gr κάθε Τετάρτη στις 19:00 και φυσικά στο SoundCloud του σταθμού.
Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω, να συνεργαστούμε, να ακούσω τις επιθυμίες και τα όνειρα σας και να τα κάνω πράξη μαζί με την ομάδα μου, με σκοπό να εκτοξεύσουμε τα κέρδη σας στα ύψη!

Professional Skills​

Marketing
100%
Social Media
100%
Πωλήσεις
100%

Φόρμα Επικοινωνίας