Νάντια Ξύλινου

Γειά σας, Είμαι η Νάντια Ξύλινου

Λέγομαι Νάντια Ξύλινου και ανέκαθεν αγαπούσα να δημιουργώ εικόνες είτε μέσα από φωτογραφίες είτε μικρότερη μέσω προγραμμάτων ζωγραφικής στο pc. Μεγαλώνοντας με κέρδισε η επαφή με τον κόσμο και έτσι τα τελευταία 5 χρόνια πάντρεψα αυτά τα δύο δουλεύοντας στην εξυπηρέτηση πελατών για eshops και agencies.

Email Address
Phone Number

+30 695 6102 398

Short Biography​

Στις αρχές του 2020 ξεκίνησα σεμινάρια πάνω στο Digital Marketing τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης. Έχω μάθει πολλά για τη σωστή στρατηγική marketing στα social media καθώς και στο growth hacking.

Έτσι από τον Μάιο του 2020 ξεκίνησα να παρέχω τις υπηρεσίες μου ως Freelance Social Media Expert και συνέχισα την εκπαίδευσή μου στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο καθώς και σε ιδιωτικές σχολές, με σπουδές πάνω στο Photoshop, τη δημιουργία ιστοσελίδων μέσω WordPress & Woocommerce και παρακολουθώντας όλα τα σεμινάρια του Digital Marketing στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση.

Το 2023 με βρήκε στην πιο δημιουργική μου περίοδο κι αυτό με έφερε στη θέση του Project Manager της Elev8 Hub όπου νιώθω στο κέντρο μου και κάνω κάτι που με ευχαριστεί καθημερινά.

Professional Skills​

Project Manager
90%
Social Media
90%
Digital Marketing
90%

Φόρμα Επικοινωνίας