Αξιοποιώντας τη Δύναμη του Βίντεο στα Social Media: Η Πύλη για τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους

Αξιοποιώντας τη Δύναμη του Βίντεο στα Social Media: Η Πύλη για τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους

Οι καιροί έχουν αλλάξει και μαζί τους έχουν αλλάξει και οι τρόποι που οι επαγγελματίες του χώρου των ασφαλίσεων επικοινωνούν με το κοινό τους. Η εποχή των κλασικών διαφημίσεων και των κειμένων μπορεί να είναι παρελθόν, με το βίντεο να αναδεικνύεται ως ένας ισχυρός σύμμαχος στην προώθηση και την ανάδειξη των υπηρεσιών και της επαγγελματικής ταυτότητας ενός ασφαλιστικού συμβούλου.
Η παραπάνω διαπίστωση βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να εκλείπει από την στρατηγική marketing μας η φωτογραφία και το κείμενο. ΠΡΟΣΟΧΗ!

Στην εποχή των social media, η οπτικοακουστική επικοινωνία έχει όμως κατακτήσει την κορυφή.
Το βίντεο, με τη δυνατότητά του να μεταδίδει συναισθήματα, να ενημερώνει και να ενθαρρύνει τη συμμετοχή του κοινού, έχει εξελιχθεί σε απαραίτητο εργαλείο για κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο που επιθυμεί να καταλάβει την προσοχή του κοινού του.

Ας δούμε πέντε προτάσεις για βίντεο που μπορούν να είναι χρήσιμα για εσάς:

  1. Εισαγωγή στις Υπηρεσίες και την Εμπειρία: Ένα ενημερωτικό βίντεο που παρουσιάζει τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ασφαλιστικός σύμβουλος και την εμπειρία του στον τομέα.

  1. Συμβουλές για Ασφαλιστική Προστασία: Ένα βίντεο που παρέχει συμβουλές και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφαλιστική προστασία, όπως ασφάλειες ζωής, αυτοκινήτου, σπιτιού κλπ.

  1. Περιστατικά Επιτυχίας και Ανάλυση Κρίσεων: Βίντεο που παρουσιάζει πραγματικά περιστατικά όπου ο ασφαλιστικός σύμβουλος βοήθησε να λυθούν προβλήματα και κρίσεις σχετικά με ασφαλιστικά ζητήματα.

  1. Ενημέρωση για Νέες Ασφαλιστικές Προτάσεις: Βίντεο που παρουσιάζει νέα προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα των ασφαλίσεων και προτείνει τρόπους για τη βελτίωση της ασφαλιστικής κάλυψης.

  1. Συνεντεύξεις με Πελάτες και Συνεργάτες: Βίντεο που περιλαμβάνει συνεντεύξεις με ευχαριστημένους πελάτες και συνεργάτες του ασφαλιστικού συμβούλου, που μοιράζονται τις εμπειρίες τους και την θετική τους σχέση με τις υπηρεσίες του.

Αυτές οι προτάσεις μπορούν να σας δώσουν  μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου που θα ενισχύσει την παρουσία σας στα social media ( Instagram, TikTik & Facebook ) και θα επιτρέψει την αποτελεσματική επικοινωνία σας με το κοινό.

Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε άλλη βοήθεια ή έχετε περισσότερες ερωτήσεις, μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου.
της Δ. Λεμούσια, CEO
Αξιοποιώντας τη Δύναμη του Βίντεο στα Social Media: Η Πύλη για τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους

https://elev8hub.gr Β. Λάσκου 3, ΤΚ 19600, Μάνδρα / +30 210 5551761

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*