Πώς να ονομάσω τη νέα μου επιχείρηση;

Πώς να ονομάσω τη νέα μου επιχείρηση;

Η ισχύς μιας εταιρίας ξεκινά σίγουρα από την επωνυμία!

Το Brand Name είναι το εμπορικό σήμα της κάθε εταιρείας, που μπορεί να ορισθεί ως όνομα, σύμβολο, σχέδιο ή και συνδυασμός των παραπάνω. Έτσι, η επιχείρησή σας θα αποκτήσει ταυτότητα.

Όπως η ταυτότητα μας, που καταγράφει τα στοιχεία μας, έτσι θα πρέπει άμεσα να εμφανίζεται και στους πελάτες το ποιος είσαι, τι κάνεις και σε ποιο μέρος δραστηριοποιείσαι κτλ.

Εφόσον δώσετε στην αρχή τις βασικές λεπτομέρειες, ύστερα προσθέτετε φαντασία και δημιουργικότητα χωρίς φόβους και αμφιβολίες για το άρτιο ή μη αποτέλεσμα και ξεκινάτε να φράφετε τις ιδέες σας.

ΘΥΜΗΣΟΥ τα έξυπνα και μοναδικά ονόματα “τραβούν” την προσοχή του πελάτη, ώστε να ψάξει την επιχείρηση σου και τις παροχές που μπορείς να του προσφέρεις.

Προτού αρχίσεις την έρευνα για τη δική σου ονοματοδοσία, θα σου πρότεινα να ψάξεις τα ονόματα των εταιρειών του κλάδου σου έτσι ώστε να μην υπάρξουν πανομοιότυπα αποτελέσματα ή παρεξηγήσεις ανάμεσα σε επιχειρηματίες.

Πώς να ονομάσω τη νέα μου επιχείρηση;

Ποιά είναι τα βήματα για το σωστό brand name;

Πρώτο και κύριο είναι να καταγράψετε τους στόχους σας ακόμη και με μια μικρή περιγραφή, ώστε να γνωρίζετε την ακριβή ημερομηνία που θέλετε να τους φτάσετε και στη συνέχεια να τους ξεπεράσετε.

Στη συνέχεια ξεκινήστε έρευνα για το πως βλέπουν οι άλλοι, την επιχείρηση σας, από μια διαφορετική οπτική γωνία και αναρωτηθείτε γιατί δημιουργείτε τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Ποιός είναι ο στόχος της; – Τί είναι αυτό που θέλετε να προσφέρετε;

Tέλος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε που απευθύνεστε, δηλαδή ποιο είναι το κοινό σας!

Ποιός είναι ο κατάλληλος τύπος;

Ο τύπος έχει να κάνει με την προσωπική αισθητική του επιχειρηματία και πως ο ίδιος το οραματίζεται. Υπάρχουν διαφόρων ειδών τύποι, έτσι εμείς θα τα κατηγοριοποιήσουμε στα παρακάτω: 

  1. περιγραφικά 
  2. αλληγορικά 
  3. γεωγραφικά 
  4. ακρωνύμια 
  5. λεκτικά 
  6. εφευρημένα

ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις τη διαφορά με το δικό σου brand name, κάνοντας επιτυχία με ένα μικρό, σύντομο, πιασάρικο όνομα όπως άλλωστε έχουν κάνει και πολλές από τις πιο γνωστές εταιρείες και πλέον πωλούνται έως και εκατομμύρια μονάχα για το σπουδαίο όνομα που έχουν. Μερικά παραδείγματα είναι η Apple, KFC, Nike, κ.α.

Πώς να ονομάσω τη νέα μου επιχείρηση;

H σωστή σκέψη μιας επιχείρησης που έχει μεγαλεπήβολα σχέδια και οράματα για το μέλλον της, είναι να φτάσει έως το εξωτερικό, έτσι θα πρέπει να αναλογιστείτε σοβαρά το πως θα μεταφραστεί το brand name σας, ώστε να μπορεί να σταθεί και σε άλλη γλώσσα.

Εσείς έχετε αποφασίσει ποιο θα είναι το δικό σας brand name;
Αν όχι, επικοινωνήστε με τη Elev8 Hub για να σας οδηγήσει με σιγουριά και επαγγελματισμό, στην καλύτερη δυνατή απόφαση!

Πώς να ονομάσω τη νέα μου επιχείρηση;

https://elev8hub.gr Β. Λάσκου 3, ΤΚ 19600, Μάνδρα+30 210 5551761

Posted in Business

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*